Lassan külön olimpiát lehetne rendezni az életveszélyes, őrült autós mutatványoknak, amit a Közel-Kelet unatkozó sofőrjei mutatnak be. Ugye ott van a hagvala, ami már évekkel ezelőtt hírhedtté vált világszerte. A drifthez messziről rokonítható elfoglaltság lényege csupán annyi, hogy rendkívül nagy sebességgel elkezdik rángatni a kormányt, és hisztérikusan üvöltve tartják csúszásban az autót.

Ezt a rajongók, bámészkodók becsapódás esetén biztos halált jelentő helyről követik végig, hiába, ők tényleg szeretnek veszélyesen élni.

No, de ott van még a terepjárókkal két keréken gurulás. Sejtésem sincs, milyen elnevezést aggattak rá eddig, van ahol kereket is cserélnek közben, mások meg csak tömött sorok között, forgalomban művelik, unaloműző kedvtelésként.

Ennek új válfaját képviseli a gyorsasági kétkerekezés. Hetvennel már ez is unalmas, miért ne próbálnák meg 180-nal? A felvételen látható, felelősségteljes férfiak megpróbálták, és úgy tűnik, ezúttal sikerült a mutatvány. Ők pedig élvezik.

A videó szürreális élményt nyújt az átlagautós számára. A srácok énekelnek, jó buli az egész, ütik az öreg Toyotát, mint egy makacs tevét, a sofőr pedig finoman kormányozva tartja az eszeveszett sodródást.