Itt a Nap hirdetése rovatban hozzászoktunk a vicces és/vagy vulgáris szövegezésű aprókhoz, amelyeknél sajnos a megfogalmazás gyakran érdekesebb, mint maga az autó. Most viszont egy olyan hirdetés jött szembe velünk a használtautó.hu-n, ami akkor is izgalmas volna, ha nem raktak volna mellé egy sor különc információt.

Hogy mást ne mondjunk, ez a kocsi a legelső Lexus GS 450h, amit Magyarországon forgalomba helyeztek. Ez akár rossz hír is lehetne, hiszen ez értelemszerűen meglehetősen korossá, lassan 12 évessé teszi, egyben viszont azt is sejteti, hogy tulajdonosa alighanem mániákus Lexus-rajongó.

Ha tovább olvasunk, beigazolódik a gyanúnk: rendkívül (kényszeresen?) pedáns emberként az ország legjobb Lexus-szerelőjéhez hordta, a kocsiban új az akkumulátor és az inverter, újak a xenon izzók, az első fékek és a gyári navi térképe, de még a vezetőülés is (!), mert nem szerette a fáradó bőr szagát a tulaj, aki magát csak „igényes hülyeként” emlegeti.

Komoly kampánybeszéddel indul a hibridek mellett… A folytatás a használtautó.hu oldalán olvasható

A jelek szerint egyébként kifizetődő igényes hülyének lenni: amikor Sir Roger Moore, James Bond és Simon Templar megformálója UNESCO-nagykövetként évekkel ezelőtt hazánkban járt, őt kérték fel, hogy szállítsa Sir Rogert és nejét (ha jól emlékszünk, az eseményt a Toyota támogatta, talán innen jött a kapcsolat – talán nem…), de a Depeche Mode frontembere, Dave Gahan is koptatta a bőrkárpitot, amikor a banda itt koncertezett.

Sem az eladó, sem mi nem tudjuk ígérni, hogy a vevőnek hasonló celebkapásokat hoz majd az autó, de legrosszabb esetben is lesz egy leinformálható prémium nagyautója.

Forrás: Használtautó.hu