A történet azon részét mindenki ismeri, hogy a 126p-t a volt keleti blokk több országába importálták, gyártási helye, Lengyelország mellett talán Magyarországon volt a legkelendőbb. De az már kevésbé ismert, hogy a kocsi Európán kívülre is eljutott, 1989 és 1992 között Ausztráliában is árulták, FSM Niki néven. Ezalatt az időszak alatt ez volt a kontinensország legolcsóbban megvásárolható autója.

Ezért nincs semmi különös abban, hogy az olcsó kis bódéból gumiszaggató szörnyeteget építettek helyiek. Ez ugyanis ott népszokás, minél nagyobb a V8-as, és minél brutálisabb kompresszort kap, annál jobb. Tulajdonképpen ezek a gépek nem égetik, hanem robbantják a gumit, mutatjuk, hogy.

Az apró kéthengeres helyett egy Toyota 1UZ-FE V8 került az autóra, gigantikus  8-71-es kompresszorral. Ennek a gépnek egy célja van, metanolt szlopálva pusztít hátsó abroncsokat. 

A világ másik felén építettek gumigyilkos szörnyet egy Polski Fiatból 1A világ másik felén építettek gumigyilkos szörnyet egy Polski Fiatból 2A világ másik felén építettek gumigyilkos szörnyet egy Polski Fiatból 3A világ másik felén építettek gumigyilkos szörnyet egy Polski Fiatból 4A világ másik felén építettek gumigyilkos szörnyet egy Polski Fiatból 5