Facebookon küldte az alábbi hirdetést olvasónk, köszönjük a találatot, Peti!

Tény, hogy méreteinek és az ülések variálhatóságának köszönhetően igen vonzó egy család számára a Grand Espace, de ez a tulaj bizony eléggé befürdött vele, és most leírja tapasztalatait az autóval, így próbálja eladni. Sok sikert hozzá! Közművelődési jelleggel a kocsiról még annyit, hogy a teret, űrt jelentő francia szó helyes kiejtése eszpász, semmiképp nem eszpész, mert nem angol szó.

Innen a hirdetés szövege

Az autó franciásan hóbortos, mint szinte az összes francia autó, ezen tulajdonsága és az hogy többet rinyál, mint egy fáraó macska, ezért a méretei ellenére egyedülálló férfiaknak is ajánlom. Nagyobbra váltás, és a nyugodtabb élet reménye miatt szeretnék pezsgőbontás mellett megválni tőle! Jelenleg is van hibajelzés, miért is ne lenne, xenon állító, EGR, légzsák (pedig benne van az összes) tempomat nem megy, és mintha hallanék is valamit a lelkem zokogása mellett, de lehet hogy már csak képzelődöm.

Némi parkolási sérülés is van rajta, (nem csak én használtam XD), de törve nem volt, az éles helyzetekben a szem befogása nem volt előnyös! Ha valakinek van egy megbízható Renault-szakembere, annak ajánlom, nekem nincs sajnos, kérdeztem az enyémet, lát még valami hibát? Erre ő: nem, i just call to say i love you, rengeteget költöttem rá, toronycsapágy, szervószivattyú, hengerfejfelujítás (béna szerelő beletörte a porlasztót, amik ki lettek cserélve), mind a 2 fűtőradiátor (íipushiba), üzemanyag-visszavezető, generátor, és még sokan mások. Tény hogy ugyanaz nem romlott el 2x, és már nem sok dolog van, ami nem lett megcsinálva, de én már sírva ülök bele!

Nyugodtabb élet reménye miatt szeretnék pezsgőbontás mellett megválni tőle 2

Több törődést igényelt mint az asszony, úgyhogy választanom kellett, és ettől ugye pénzért tudok megválni. A pozitív tulajdonságairól (mert van azért az is) Adok +4db téli gumit lemezfelnin, családi autónak használtuk, ebben nincsenek elgurult kőműves-actimel üvegek és nem is bivalyszagú. Rengeteg lámpa belül, ablakoknál roló, alváz gyárilag kezelt, karosszéria nagy része üvegszálas műanyag, tehát rozsda nem nagyon kerülgeti, hatalmas beltér, 7 ülés mögött még elfér a babakocsi kinyitva, ennek ellenére fogyasztás vegyesben 7-7, 5l/100km, a legjobban variálható autó, amivel találkoztam, az összes ülés tologatható dönthető, a két első forgatható (kirándulós esős zabához, kártyázáshoz) a többit sínen belül két külön helyen lehet rögzíteni (csomag, vagy lábtér legyen a nagyobb), a kesztyűtartó hűthető és hatalmas (az alsó részébe a képen 2l Traubi, 2×1, 75l Coca, 1, 5l víz) de szerintem kisebb rosszalkodó kutya is elfér benne.

A rádió kormányról nyomkorászható, és annyira gyári, hogy azt se tudom, hova rejtették. Távirányítós állófűtés van benne, amit be lehet állítani időre, vagy a házból bekapcsolva kb. fél óra alatt ha nem is baywatchot, de kellemes hőmérsékletet teremt, és mivel a hűtővizet is melegíti, ezért az autó elinduláskor már meleg levegőt tol. Normális állapotú sokszemélyes Merci Vito 112 CDI vagy V220 CDI érdekel. Alku van, de alkukirályok, és autót bandába tömörülve vásárlók, kíméljenek!