Ebben a Ladában mindössze 220 kilométer van, amiből több mint százat akkor tettek bele, amikor a mai tulajdonosához került. Az ablakmosóból még a gyári folyadék erős alkoholszaga terjengett, az üléseket a gyári védőfólia borította.

A nyolcvanas évek végén ez volt a Lada KGST-piacra szánt fullos luxusa, külön törlőlapáttal felszerelt fényszórók, fordulatszámmérő, világosbarna belső, bézs külső jellemzi a képeken látható 2107-est. Ami szintén egy magasabb szintet képviselt a 2105-höz viszonyítva, de ezt az ősladások úgyis tudják, hisz csavarra ismernek minden évjáratot.

Ahogy ma itthon elszálltak a szoci autók árai, kíváncsiak lennénk, mennyiért menne el, egy ilyen, valóban szalonállapotú Lada. Ki mennyire tippel?

Már megint gyári állapotú Ladát találtak Oroszországban 1 Már megint gyári állapotú Ladát találtak Oroszországban 2 Már megint gyári állapotú Ladát találtak Oroszországban 3 Már megint gyári állapotú Ladát találtak Oroszországban 4 Már megint gyári állapotú Ladát találtak Oroszországban 5 Már megint gyári állapotú Ladát találtak Oroszországban 6 Már megint gyári állapotú Ladát találtak Oroszországban 7 Már megint gyári állapotú Ladát találtak Oroszországban 8 Már megint gyári állapotú Ladát találtak Oroszországban 9 Már megint gyári állapotú Ladát találtak Oroszországban 10