Hiába mutatkozik rá látható igény, a BMW-nél továbbra is hisznek abban, hogy az embereknek nincs szüksége bitang puttonyosokra. Ugyanakkor számtalan BMW M3-ról szóló teszt és baráti beszélgetés végződik azzal, hogy nagyon kéne belőle egy Touring változat. Míg sokan csak álmodoznak ilyesmiről, van olyan is, aki inkább megépíti magának. Költséges projekt, semmi kétség, de az eredmény igazán kívánatos.

Nem kellett más hozzá, mint egy 3-as Touring, valamint egy M3-as melyről minden lényeges karosszériaelem átkerült a kombira, a hátsó lökhárítót és a sárvédő szélesítéseket azonban egyedileg kellett hozzáreszelni az autóhoz. Végül pár M Performance kiegészítővel és San Marino kék színnel tették teljessé az összképet.

Természetesen egy ennyire átfogó átalakítás során a motor sem maradt érintetlen, ide is az M3-as technikáját pakolták a karbon merevítővel együtt. A biturbó sorhatos motor 450 lóerős teljesítménye bizonyára remekül mozgatja a kombit is. 4 másodperc körüli 100-as sprintidő igazán lelkesítő egy családi autóban.

Nick P (@63np) által megosztott bejegyzés, Jan 19., 2018, időpont: 8:55 (PST időzóna szerint)