2015-ben gurult le a szalagról ez a piros színű Lamborghini Huracán eredetileg 610 lóerős teljesítménnyel. Azóta csupán kevesebb, mint 1500 kilométert tekertek az órájába, de a lovak száma rettentően megszaporodott, így sejthető, hogy milyen gyorsan szalad bele ez a kevéske kilométer.

Az autót ugyanis az Underground Racing használta tesztelésre, ennek megfelelően az 5,2 literes V10-es motor nem maradt érintetlen, két turbófeltöltőt és egy halom módosított alkatrészt kapott, aminek köszönhetően lakossági üzemanyaggal is 1200 lóerőt préseltek ki belőle. Ez a Huracán azonban nem arra való, hogy Instagram bloggerek szelfizzenek vele valami elegáns hotel előtt, hanem gyorsulási versenyekre készítették fel, ennek megfelelően csodabenzinnel már egész mást mutat, úgy állítólag kijön belőle akár a 2500 lovas teljesítmény is.

Részletes adatokat nem közöltek és persze árat sem a feltuningolt géphez, de egy másik hasonlóan átépített Huracán 398 km/órás sebességre ért fel fél mérföldes táv alatt. Alább pedig egy kis ízelítő: