Ma arról folyik a vita, hogy állhatnak-e csinos modellhölgyek a Forma-1 rajtrácsán, vagy ez már túlzott tárgyiasítás a szebbik nemmel szemben. A hetvenes években, Amerikában más volt a helyzet, akkor a kokain motiválta marketing olyan plakátokat, reklámokat szült, amelyeket ma elsodorna a népharag.

Nyilván, ma is rengeteg termékhez adják arcukat, testüket a tökéletes szépséghez közelítő modellek, de annyit finomodott az üzenet, hogy érezzük, nekik közük van az adott dologhoz. Magukra kenik, lenyelik, hordják, jóllaknak vele satöbbi.

Viszont a bikinis lányok és a hosszú, vastag, krómozott leömlőcsövek ma már nehezen férnének meg egymás mellett egy modern kampányban. Főleg ilyen prosztó áthallásos reklámszövegekkel.

A hetvenes évek szexista reklámjait ma elsodorná a népharag 1 A hetvenes évek szexista reklámjait ma elsodorná a népharag 2 A hetvenes évek szexista reklámjait ma elsodorná a népharag 3 A hetvenes évek szexista reklámjait ma elsodorná a népharag 4 A hetvenes évek szexista reklámjait ma elsodorná a népharag 5 A hetvenes évek szexista reklámjait ma elsodorná a népharag 6 A hetvenes évek szexista reklámjait ma elsodorná a népharag 7 A hetvenes évek szexista reklámjait ma elsodorná a népharag 8 A hetvenes évek szexista reklámjait ma elsodorná a népharag 9