A piros Ferrari egyeseknek már kissé unalmas lehet, gondoljunk csak bele, hogy Josh Cartu gépei is a legtöbb esetben valami más színt kapnak. Ilyen Ferrari F12 TdF-et is birtokol a budapesti milliárdos, méghozzá fehér színben. Valaki azonban sokkal különlegesebbre vágyott, ezért nem csak a Tour de France változatra utaló trikolórt kérte a különleges kiadású sportkocsira, hanem ezt még megfejelte babakék színnel és arany színű felnikkel is.

Állítólag ez az egyetlen Ferrari F12 TdF, mely ezt a színt és ezeket a kiegészítőket, valamint a sárvédőire kézzel festett ágaskodó lovacskát kapott. Ennél fogva nem is csoda, hogy akár 1,3 millió dollárt, tehát közel 340 millió forintot is megérhet majd új tulajdonosának.

A Ferrari F12 TdF-ből csupán 799 példány készült, és az olaszok szokás szerint nem könnyítették meg a vásárlást, itt is szigorúan bírálták el a beérkező igényléseket. Nevét természetesen egy versenysorozatról kapta, mely még az 1800-as évek végén indult és az 1950-es és ’60-es években rendszeresen futottak rajta az F12-es ősének tekinthető Ferrari 250 GTO-k. A 6,3 literes, V12-es szívómotor 780 lóerőt teljesít, mellé 705 Nm csúcsnyomatéka van. Az alapmodellnél 110 kilogrammal könnyebb TdF álló helyzetből 2,9 másodperc alatt gyorsul 100 km/órás sebességre és akár 340-nel is száguldhat.