Angliában, egy hirdetési oldalon bukkant fel az a Nissan 350Z, mely a Halálos Iramban filmek harmadik részében, a Tokiói hajszában szerepelt Takashi gépeként. Természetesen a forgatás során több autót is használtak, melynek a végére csupán két darab maradt meg az utókor számára. A konkrét darab állítólag az egyetlen, mely valóban megkapta a külső mellé a két darab turbófeltöltőt is, így nem csak a látványos megjelenés jár a 350Z-vel, hanem a szokásosnál nagyobb teljesítmény is.

Pontos adatok nem állnak rendelkezésre, a hirdetéshez csupán az eredeti adatokat adták meg. A 280 lóerős teljesítménynél és 5,9 másodperces 100-as sprintidőnél meg remélhetőleg többet tud már a gép, mely eddig kevesebb, mint 18 ezer kilométert futott. Az autóért megközelítőleg 35 millió forintnak megfelelő összeget kérnek, amiből már jóval komolyabb sportkocsikat is vehet magának az ember.

A filmes Nissan 350Z tehát nem racionális választás, ez az autó inkább a film rajongóinak és gyűjtőknek szól, valamint elszánt boyracer-eknek.

Ha filmsztár kéne, itt van egy a Halálos Iramban Nissan 2