Ide bármilyen bevezetés felesleges, olvassátok a hirdetést, amit olvasónk talált az egyik audis Facebook-oldalon.

“.: Blek Frálydéj :.  HATALMAS AKCIÓ, ajándék teli tank SHELL V-POWER DIESEL! + ELENGEDEK 5.000 FORINTOT, HOGY A HOMASITÁBA TUDJÁL BIZSÚT VENNI ÉS WUNDERBAUM-OT XXL VÁLTOZATBAN A KOCSIHOZ! MOST CSAPJÁL LE RÁ, SOHA VISSZA NEM TÉRŐ ALKALOM! 

Itt a “Blek Frálydéj” legütősebb ajánlta 1

Annyira 4×4 Quattro még pótkereket is hajtha, 4X S-LINE kivűl belül, és alul felül is! Ezzel a vidéki diszkó elött Te leszel a legkeményebb, mindenki tudni fogja amikor meglátja és meghallja a dupla kipufogós V6-ot, hogy Te vagy legmenőbb, lazán megérkezel, kinyitod az ajtót, lazán nyomokod még az RNS-D navigációt, mintha messziről jöttél volna, közben a 8 hangszoró és a gyári mélynyomó kellemesen zenél a környékbeli jampiknak, Ők is tudják, Te vagy a főnök! Laza mozdulattal kiszálsz miután elektromos üléssel egy picit játszottál, és megérkezett a király! Ha végeztél a diszkóba és lefogyasztottad az 500 Ft-os belépő jegyet, akkor beülsz a kocsiba, előmelegíted a motort miközben melegít az ülséfűtés kellemesen, majd rákapcsolód a Xenon lámpát. Utána megmutatod mit tud 180 LE és egy profi sofőr a Quattro -val parkolóban, csajok ámuldoznak mekkora nagy ász vagy, és azon estén se kell egyedül haza menned… előtte megálltok a MC Drive-ban még az ajtót is kinyitják neked mert azt hiszik sofőrös a vas, M7-esen sietsz haza és belső sávban laza tempomat tompított lámpával 250, a lányka is látja…, Te egy igaz Úr vagy, ő már izzad alul fűthető bőrben, a jéghideg klímától állnak bimbók…, többit már Te is tudod, szükséged van erre az autóra, mindig is vágytál rá a lelked mélyén, gyorsan kell időpontot egyeztetned, mert nehogy valaki megelőzzön, most végre lehetsz valaki, egy idő után megismernek élőben is a facebook ismerőseid…

Itt a “Blek Frálydéj” legütősebb ajánlta 2

HA MA EGYEZTETSZ IDŐPONTOT, AKKOR 10 NAPIG ÉLHETSZ AZ AKCIÓS LEHETŐSÉGGEL! CSALÓDÁSMENTES, KOPPANÉSMENTES FUTÓMŰ, ÉS JÉGHIDEGKLÍMA! Jelölj meg egy jampit a posztbam akinek jó lenne az autó! HA IGAZI JAMPI VAGY AKKOR MEGOSZTOD!

Itt a “Blek Frálydéj” legütősebb ajánlta 3

Ez pedig valószínűleg a fekete péntek előtti leírás:

Eladó Audi A6 4B C5 Az autó főbb tulajdonságai:-2002-es első forgalomba helyezés – 180 Le -AKE motorkód -triptonic váltó -268.700 km -xenon lámpák -LY5X színkód -2.5 TDi -tempomat -központi zár -elektromos ablakok elöl-hátul -fűthető ülés -2 Din-es rádió -hátsó szélvédő fűtés -könyöklő elöl-hátul -kifogástalan klíma -vadonatúj akksit kapott tavaly -215/55 R16-os Michelin, télit igény esetem adom hozzá, Vredestein, mindegyik XL és Y sebesség indexes. -sötétített üvegek hátul A kocsi tavaly szeptember óta van nálam. Az egy év alatt 7000 km-t sikerült mennem. Az óra teljesen biztosan valós km-t mutat, mert hozzámkerülése előtt 2 évvel új motort kapott AUDI szakszervízben külföldö, ennek az ára több mint 8000 Euro volt akkor. Ezenkívül 2 éve a teljes kábelezés ki lett benne cserélve. Tavaly ősszel elszállt benne az első két hőfok jeladó, 15.000.- volt szereléssel. Idén nyáron új tágulási tartályt kapott, mert megadta magát a pesti dugóban, 38 fokban, számítottam rá, mert volt egy hajszálrepedés a régi tartályon. Egyéb baja nem volt! Most sincs! Nem azért adom el. Egyszerű okom van rá: kihasználatlanság. Napi 2,5 és 2,5, azaz 5 km-t teszek meg autóval a munkahelyem és az otthonom között. Arra sincs ideje az autónak, hogy elérje az üzemi hőmérsékletet. Nem akarom kinyírni! Annál azért jobban a szívemhez nőtt! Teljes mértékig megbízható autó, soha nem hagyott még ott sehol. Ez az autó kifejezetten hosszú utakra van tervezve. Ezt nálam nem kapja meg. Hibái: -vezető ülés bal oldalt szakadt ( az előző tulaj kicsit testesebb volt, ismeröstől vettem, mindent tudok az autóról) -világít a jobb oldali ajtóban a lámpa, a mikrokapcsoló rossz. -a világítás magasság állító szenzor rossz, 1 éve, a második csere után is, ezt nem cseréltettem ki. -bal hátsó ablak nem működik, valamiért blokkolja. Kisebb autó cseréje érdekelhet, bármilyen kérdés esetén komment trollkodj. Köszönöm hogy elolvastad a hírdetést! Szép napot! 720.000 Ft.”

Itt a “Blek Frálydéj” legütősebb ajánlta 4