Elektromos autó! Egyértelműen erre halad a világ, hiába a hidrogénre alapozott vadhajtások, már úgy tűnik, ebbe az irányba ömlenek a milliárdok. De mi lesz azokkal, akiknek most sem akad több szűk egymillió forintnál autóra? Rengetegen vannak így, és húsz év múlva sem fog javulni a helyzet. Inkább ne menjünk bele, hogy ez pesszimista, vagy realista jövőkép, közlekedő edényekre akkor is szükség lesz, és ahol a szükség, ott a segítség.

Élelmes helyi szerelők, villamosmérnökök megtalálják a módját, hogy a kibelezett, eldobott, kitiltott benzines autókba hogy leheljenek új életet. Tőlünk keletre nem egy saját építésű villanymotoros autó akad. Jó példa a 28 éves minszki Szergej Ruszakov Citroenje, amit mindössze 3000 dolláros, vagyis körülbelül 800 ezer forintos költségből hozott össze. Az által épített Citroen AX 115 km/h végsebességre képes, hatótávja 130 km, és normál hálózatról hat óra alatt feltölthető.

Itthon is akad már hasonló példa, a kérdés csak az, hogy bő 20-30 év múlva, ha tetszik, ha nem ez lesz a sorsa a megmaradt belső égésű motorral szerelt autóknak?

Ez lesz az átlag magyar autója, ha betiltják a benzint? 1Ez lesz az átlag magyar autója, ha betiltják a benzint? 2Ez lesz az átlag magyar autója, ha betiltják a benzint? 3Ez lesz az átlag magyar autója, ha betiltják a benzint? 4Ez lesz az átlag magyar autója, ha betiltják a benzint? 5Ez lesz az átlag magyar autója, ha betiltják a benzint? 6