Tulajdonképpen nincs ebben semmi különös, fogtak pár aranyszínű festékszóró spray-t, és lefújtak egy öreg Zsigulit. Mégis rengetegen mondanak róla véleményt, lájkolják és osztják, mert erre senki sem szánna időt, energiát, egy poén kedvéért ritkán fáradunk ennyit.

Az autó egyfajta szociális kísérlet, megosztó, szándékosan túlzó, pont ezért van róla az embereknek véleménye. Most a belső tér is komoly átalakításon esett át, érdemes megfigyelni a finom kárpitok alkalmazását.

Zavarba ejtő képsorozat arany Zsigulival és egy orosz szerelőlánnyal 1Zavarba ejtő képsorozat arany Zsigulival és egy orosz szerelőlánnyal 2Zavarba ejtő képsorozat arany Zsigulival és egy orosz szerelőlánnyal 3Zavarba ejtő képsorozat arany Zsigulival és egy orosz szerelőlánnyal 4Zavarba ejtő képsorozat arany Zsigulival és egy orosz szerelőlánnyal 5Zavarba ejtő képsorozat arany Zsigulival és egy orosz szerelőlánnyal 6Zavarba ejtő képsorozat arany Zsigulival és egy orosz szerelőlánnyal 7Zavarba ejtő képsorozat arany Zsigulival és egy orosz szerelőlánnyal 8Zavarba ejtő képsorozat arany Zsigulival és egy orosz szerelőlánnyal 9Zavarba ejtő képsorozat arany Zsigulival és egy orosz szerelőlánnyal 10Zavarba ejtő képsorozat arany Zsigulival és egy orosz szerelőlánnyal 11