Jan Hellesøe balesetének híre még csak a dán oldalakon pörög, de a fotók garantáltan körbefutják a világhálót. Mert ilyet ritkán látunk. Ráfutásos balesetet sajnos annál többet, de hogy valaki egy ilyen roncsból sértetlenül szálljon ki, és még a helyszínen, bent ülve készítsen szelfit, arra nem volt még példa.

Koppenhága környékén haladva kihangosítóval telefonált, és sávot akart váltani, ezért nem vette észre az előtte lassan haladó kamiont. Audijával alászaladt, de pokoli mázlival sértetlenül úszta meg a balesetet. A műsorvezető a baleset után azt nyilatkozta, hogy a modern, drága autójának köszönheti a túlélést. Ezzel arra is akart utalni, hogy Dániában számít nagyon drágának az általa vezetett Audi, ahol brutális adók sújtják az autótartókat.

Valószínűleg ez az év legdurvább szelfije, ami autóban készült 1Valószínűleg ez az év legdurvább szelfije, ami autóban készült 2Valószínűleg ez az év legdurvább szelfije, ami autóban készült 3

A magas regisztrációs adó (100%) és hozzáadottérték-adó (25%), továbbá a világ legnagyobb jövedelemadó-rátája következtében az új autók rendkívül drágák. Ezzel az autók számát akarták korlátozni, de inkább azt érték el, hogy megnőtt az öreg, kevéssé üzemanyag-takarékos németországi autók importja.