A videó készítője ismerős lehet a  motoros tévéprogramokat követőknek,  a Facebook-névjegye szerint “2003-2012 között a Motorshow1 c. motoros műsort készítettem. Közben pár kupát gyűjtöttem gyorsasági futamokon.” Tehát ismeri a hazai motoros kultúrát, halljuk a véleményét.

Érdemes beleolvasni a hozzászólásokba is, megy a vita pro és kontra “Szeretek vezetni , imádok motorozni, száguldozni, allatkodni. Motoron nőttem fel, versenyeztem. Fel tudom merni, hogy ezeket hol lehet és hol nem!

Ismerem a határaimat, közúton nem fogom feszegetni őket DE ne varjatok mar el autósok, hogy az országban maximum 130-al közlekedjek…ja és teljesen szabályosan van fent a rendszámom. Majd a rendőr intézkedik, AZ Ö DOLGA! Figyeljünk egymásra!” – írta az egyik hozzászóló, de természetesen akadt szabálykövető vélemény is.

“A vitában nem veszek részt, mert szerintem továbbra is a gyökér emberekkel van a gond és nem “autóssal” “motorossal” és hasonlókkal, de ennek a csávónak is van egy arc mérete és a jaszkariságért sem kell a boltba mennie és így nem feltétlen hozza közelebb egymáshoz a közlekedő feleket. Az ilyen önjelölt béke lovagokkal pont ez a baj. Csak a szakadékot szélesítik közlekedő és közlekedő közt ahelyett, hogy a problémák lényegét keresnék, megy a mutogatás.”