Autóba minél több wattot teljesítő hangrendszert tuszkolni ősi hobbi. A közlekedők bizonyos rétegének összeforrt a haladás a dübögéssel, (természetesen tisztelet a kivételnek, a minőségi hifit építőknek, akik az audiofilek igényeit próbálják kielégíteni).

Találkozni egy dübörgő építéssel általános élmény, elkerülhetetlen, hogy ne fusson át agyunkon pár gondolat, ahogy a gyomorforgató basszusgép beáll mellénk a lámpánál. Nos, ezek a gondolatok akkor válnak teherré, ha a köztünk és a zajforrás között nem növelhető önerőből a távolság, és a hangerő csökkentésére sincs lehetőség.

Ez a helyzet állt elő Tatárföldön, ahol egy Lada Granta tulajdonosa úgy gondolta, ideje meghajtani a gigantikus teljesítményű rendszert, és némi muzsikával szórakoztatni a lakókat. A lakók tüzes választ adtak a kéretlen műsorra, valaki nemes egyszerűséggel felgyújtotta a kocsit.

Bömböltette a zenét, felgyújtották a kocsiját 1Bömböltette a zenét, felgyújtották a kocsiját 2Bömböltette a zenét, felgyújtották a kocsiját 3