Erre jó példa az SGS Royale féle W126-os Mercedes, ami első ránézésre megszokott, nyújtott tengelytávú épített limuzin. Csakhogy ezt az S-osztályt minden irányban kibővítették, magasabb, és szélesebb a gyárinál. Kerek tíz centivel növelték a szélességet, így befér három ülés a hátsó sorba, vagy a megrendelő igényeinek megfelelően tévé és VHS lejátszó foglalja el a teret.

Azért itt nézni a Tango és Casht, hideg pezsgővel a kézben, nem lehetett kellemetlen.

Több verzió készült hossz szerint, 30-70-120 centiméterrel nyúlhatott meg a teljes hossz, az átdolgozás pedig hatással volt a tömegre, a német masztodon 3 tonnát nyomott a mérlegen. A tetemes tömeg mozgatását 5 literes V8-as motor végezte 242 lóerővel, összesen hat darab készült, hármat a brunei szultán rendelt. A mai ára 925,000 amerikai dollár lenne.

Ez volt a luxus csúcsa 30 éve Mercedes-alapokra építve 1Ez volt a luxus csúcsa 30 éve Mercedes-alapokra építve 2Ez volt a luxus csúcsa 30 éve Mercedes-alapokra építve 3Ez volt a luxus csúcsa 30 éve Mercedes-alapokra építve 4Ez volt a luxus csúcsa 30 éve Mercedes-alapokra építve 5Ez volt a luxus csúcsa 30 éve Mercedes-alapokra építve 6