A világ legnagyobb klasszikus autó roncstelepén, a Georgia állambeli White-ban közel tíz kilométernyi ösvény szeli át a 13 hektáros erdőt, ahol több mint négyezer klasszikus jármű roncsa található.

Minden autó az 1970-es évek előttről származik, a legrégebbi roncs 1918-as gyártású, a sok rozsdás maradványt pedig rendkívül elgondolkodtató módon emészti lassan a kusza növényzet. Rengeteg olyan márka utolsó képviselői szunnyadnak itt, amelyek már nem is léteznek, Packard, Desoto, Studebaker, Kaiser, Hudson, Fordo, Edsel, Mercury, Lincoln, Chevrolet, Pontiac, Buick, Oldsmobile, Cadillac , Plymouth, Doge, csak hogy párat említsünk az amerikai nagyok közül.

Walter Dean, a Régi Autók Városának tulajdonosa most amolyan múzeumként üzemelteti a telepet, a belépési díj 15 dollár, a fotósoknak pedig 25 dollárt kell leszurkolni.

This place is cool

Tommy Lynch (@tommy__turbo) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 23., 11:41 PDT

There's beauty in the struggle.

Matt Yates (@metalmonkey47) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 8., 19:54 PDT

Végül ha megjött a kedv, érdemes végigülni a következő videót is, van benne déli hangulat gazdagon, a szokásos akcentus hardcore, bőséges foghiánnyal súlyosbított verziójával.