Ahogyan a Ford Mustang végre 50 év után betette a lábát az öreg kontinensre, olyan hamar terjed el, hogy már komoly létszámban tuningolják itt is az amerikai izomautót. Természetesen népszerűségére felfigyelt a Liberty Walk is, akik már szinte minden menő géphez kínálnak bitang szélesítéseket. A japán stílusú elemekről kiderült, hogy minden autón tökéletesen működik, így a Mustangon is dögösen mutatnak a szegecselt szélesítések.

Persze nem árt, ha a szetthez beszeretnek egy légrugós futóművet, amivel porba lehet ereszteni a gépet. A Liberty Walk az Airrex készletét javasolja, mely több mint 2 millió forintos extra költséget jelent az árban szintén hasonló karosszériacsomaghoz. Ez tartalmazza az első és hátsó lökhárítókat, a kerékjárati íveket, valamint a hátsó spoilert és a splittereket is. Az egyediségnek bizony komoly ára van. Nem beszélve az esetleges teljesítménynövelőkről, hiszen ha már ilyen kiállása van a Mustangnak, akkor nem árt egy kompresszort rádobni a V8-asra.

Ha unod a Mustangod, akkor szélesítsd ki! 2Ha unod a Mustangod, akkor szélesítsd ki! 3

Aki valamilyen oknál fogva a 2,3 literes, négyhengeres EcoBoost motorral vette volna a Mustangját, annak sem kell aggódnia, mert a készlet éppen úgy passzol arra is, mint a Shelby GT350-esre vagy a legnépszerűbb 5 literes V8-assal szerelt változatra. Ebben az esetben a 4951 köbcentis V8-as szívómotor 431 lóerős teljesítménye és 530 Nm nyomatéka áll rendelkezésre, ami a gyönyörű hanggal párosítva önmagában is meggyőző.

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen autó az eddigi legjobban vezethető Ford Mustang, akkor kattints ide!