Mindig voltak és mindig lesznek is olyan jóslatok, amik szerint az általunk ismert világnak eljön a vége vagy valami szörnyedelmes katasztrófa folyamán minden tárgyat, amit eddig csupán arra használtunk, hogy megmutassuk, mit tudunk, munkára kell fogni a túlélés érdekében. Többen ilyen esetekben megfognák az első olyan gépjárművet, mely bomlásnak indult cipőfűzővel is működik és mindenféle elektronikai berendezés nélkül is kiválóan üzemel.

Mások pedig az ilyen szélsőségeket szuperautókkal is hajlandóak elképzelni, mint Javier Oqendo, aki virtuálisan öltöztetett át négy távolról sem erre kitalált autót a világvégéhez passzoló gúnyába. A recept végtelenül egyszerű, ugyanakkor kétségkívül hatásos. Az autóknak pár funkcionális kiegészítőt adott, mint a kiegészítő lámpasor vagy a terepjárókról ismerős gallyrács. Elengedhetetlen a tetőcsomagtartó is, amire benzineskannát és egyéb hasznos cuccokat pakolhatunk, valamint néhány esetben jól jön a bütykös gumi és a megemelt futómű.

Szuperautók arra az esetre, ha bekövetkezne a világvége 1
Szuperautók arra az esetre, ha bekövetkezne a világvége 2

Szuperautók arra az esetre, ha bekövetkezne a világvége

Szuperautók arra az esetre, ha bekövetkezne a világvége

Szuperautók arra az esetre, ha bekövetkezne a világvége 7
Szuperautók arra az esetre, ha bekövetkezne a világvége 8
Szuperautók arra az esetre, ha bekövetkezne a világvége 9
Szuperautók arra az esetre, ha bekövetkezne a világvége 10
Fotó megosztása:

Szuperautók arra az esetre, ha bekövetkezne a világvége 11

Bizonyára kevés esély van arra, hogy élőben láthassunk hasonlókat, mint a murván táncoló, 1500 lóerős Bugatti Chiron vagy a felfoghatatlanul széles, terepgumis Pagani Huayra, de az mindenképp jó jel, hogy akadnak olyan kreatív őrültek, akik ezt bármikor hajlandóak lennének megvalósítani, ha a helyzet megkívánja. Ha érdekel, hogyan készül egy ilyen elmebeteg gépezet, akkor itt alább meg is nézheted: