Oké, hogy kijátssza az őszinteségkártyát az eladó, de sokat segített volna az adásvételen ha legalább egy külső képet feltölt az autóról.

“Ha olyan autót keres, mellyel sosem lesz nyugta, mert valami mindig meghibásodik, akkor jó helyen jár! Az autó szinte az összes audi extrát megkapta: – DRA (Durván Rángató Automataváltó) – FRH (Folyamatosan Recsegő Hangszórók) – RMK (Rosszul Működő Középkonzol) – ABB (Állandóan Beakadó Biztonsági-öv) – HKA (Hangosan Kattogó Ablaktörlők) A teljes extra listát emailben el tudom küldeni. Az autó látható sérülésektől mentes, kéthavonta márkaszervizben szervizelt. Mivel az autó még gyári garanciális, ezért a meglévő nyilvánvaló gyártási hibákat, a márkaszerviz bármikor szívesen letagadja.

Eladja az Audit, mert már nem bírja tovább a sok hibát 1

A vezetési élményhez hozzátartozik az állandó félelem, hogy mikor megy teljesen tönkre a váltó, vagy mikor áll le menet közben teljesen váratlanul a motor, mint legutóbb. A kocsi magánszemélytől eladó, kizárólag hasonlóan igényes vevőnek, aki szívesen fizeti ki egy kisebb lakás árát egy szinte használhatatlan gépkocsiért. Végig vezetett szervizkönyvével pontosan olyan hülyének nézik a márkaszervizben, mint bárkit. Amennyiben nincs még elég stresszfaktor az életében, kérem hívjon! AZ ÁR NEM ALKUKÉPES! KERESKEDŐK KÉREM NE HÍVJANAK!”

Tudod mi van az alábbi képen? Kattints rá és kiderül!