Kétmillió forintért árulják az eBay-en a képeken látható fekete kocsit. Besorolni nehéz lenne, hotrodszerű izé.  A tulajdonos, építő elmondása szerint már 35 éve tervez és épít hotrodokat, motorokat, trike-okat, amelyekkel több mint 60 000 kilométert autózott.  Tapasztalatait ebbe a „projektbe” sűrítette bele.

A jármú egy Mercedes-Benz CLK-ból indult ki, motorja 3,2 literes V6-os. Ellentétben az ilyen átalakításoknál szokásos üvegszállal, itt minden 0,9 mm-es fémlemezből készült. Hosszú motorháztető, széles sárvédők, masszív far. Ezzel a géppel, meg vagy érkezve!

Ettől az autótól még Batman is sírva fakad 1

Míg a külső igencsak megosztó, az utastér egy az egyben a CLK-é, így a kényelemre nem lehet panasz. Az eredeti autó összes funkciója működik, így a vezetése sem okoz gondot. Az eladó hangsúlyozza is, hogy ellentétben más épített autókkal, itt jó a fűtés, megfelelően világítanak a lámpák, nagy a csomagtartó és takarékos üzembiztos a motor, van blokkolásgátló és menetstabilizáló is.

A leírás szerint a legutolsó műszaki vizsgán – 12 hónapja – az ellenőr azt mondta, hogy ez a „legjobban megtervezett saját építésű jármű”, amit látott.

Ettől az autótól még Batman is sírva fakad 23Hősünk magát művésznek tartja, aki lelkesedésből épít házat, autót, motort és szíven osztja meg élményeit másokkal. Szívesen meghallgatja mások élményeit is, olyan vevőt azonban nem akar, aki megkérdezi, mennyi a végsebessége, nekik a legközelebbi Ford kereskedést javasolja az épp aktuális ajánlatukkal.