1896-ban vasútvonal épült az angol városban, a vonatok pedig hordták a népet egészen 1956-ig, amikor felszámolásra került a képeken szereplő szakasz. Az egyik felszín alatti állomás ezt követően magánkézbe került, a hetvenes években egy autószerviz kezdte meg a működését.

Ahogy az egy ilyen műhelyben lenni szokott az autók csak gyűltek, a félig kész, tulajra, avagy javításra váró, vagy egyszerűen elhagyott gépek betöltötték a teret. Viszont 2012-ben részben beomlott az alagút, a területet veszélyesnek nyilvánították, a szerviz bezárt, és több autó a törmelékkel eltorlaszolt szakaszon maradt.

Már évekkel ezelőtt előkerültek képek a liverpooli alagút foglyairól, Charlie Magee profi fotókat lőtt a lent csendben gombateleppé változó klasszikus gépekről. Egész érdekes típusok akadnak a föld alatt, Mini GT, AMC Pacer, Lotus 503 Elite, Fiat 130 Coupé, Humber Hawk, Hillman Avenger, Rover P5, és folytathatnánk a sort.

Érdekes öreg autók rohadnak egy beomlott angol alagútban 1Érdekes öreg autók rohadnak egy beomlott angol alagútban 2Érdekes öreg autók rohadnak egy beomlott angol alagútban 3Érdekes öreg autók rohadnak egy beomlott angol alagútban 4Érdekes öreg autók rohadnak egy beomlott angol alagútban 5Érdekes öreg autók rohadnak egy beomlott angol alagútban 6Érdekes öreg autók rohadnak egy beomlott angol alagútban 7Érdekes öreg autók rohadnak egy beomlott angol alagútban 8

fotók: dancinimera, drivetribe.com