Több mint sokkoló pár nappal a két fiatal ukrán lány tragédiája után egy szinte tökéletesen megegyező baleset hírével szembesülni. Most cseh lányok az áldozatok, a hasonlóság hátborzongató.

A két lány vidáman autózott, élvezték a nyári hangulatot, szinte játszottak a kamerának. Közvetítették az autópályás autózást, negyvenöt percen keresztül, amikor gumicsikorgás hallatszik, a rémült arcukon pedig már látszik, hogy nagy a baj.

Eltalálták az út menti zajvédő falat, a fiatal sofőr a kórházba szállítás után elhunyt, utasa túlélte a balesetet. Eddig a cseh vloggerek közül rengetegen reagáltak a videóra, nem véletlenül központi, forró téma lett ez az újabb élőben közvetített halálos baleset. A túlélő lány édesapja, és az ő véleményét osztó tábor szerint senkinek sem kellene megosztania a videót, ami már magától, megállíthatatlanul terjed.

Mások szerint viszont pont a valós, sokkoló tartalom miatt kell mindenkinek látnia, főleg a fiataloknak, hátha egy-egy ilyen videó visszatartó erőként hat majd rájuk.