Akármennyire is hihetetlen, ez az autó MG F formájában látta meg a napvilágot, de sajnos távolról sem maradhatott önmaga, pedig mindenki jobban járt volna vele. Bizonyosan akadnak olyan autóbolondok a világban, akik időnként üveges tekintettel bámulják a háttérképként beállított Bugatti Veyront és közben a meghökkentő számadatok pörögnek a fejükben. Szerencsés esetben egy idő után túllendülnek ezen a korszakon és nem ilyen pusztító replikával gazdagítják a világot, mint ez itt.

Az MG F egy picike kétüléses angol sportkocsi, melyet a Rover gyártott még abban az időben, amikor a BMW Csoport része volt. A középmotoros autóban 1,6  és 1,8 literes benzinmotorok voltak 110 és 160 lóerős teljesítmény között, de magasabb áron nehezen tudott versenybe szállni az olyan konkurensekkel, mint a Mazda MX-5-ös vagy a Toyota MR2.

Ennél szánalmasabb Bugatti Veyron replika nincs 1
Ennél szánalmasabb Bugatti Veyron replika nincs 2

Ennél szánalmasabb Bugatti Veyron replika nincs

Ennél szánalmasabb Bugatti Veyron replika nincs

Ennél szánalmasabb Bugatti Veyron replika nincs 7
Ennél szánalmasabb Bugatti Veyron replika nincs 8
Ennél szánalmasabb Bugatti Veyron replika nincs 9
Ennél szánalmasabb Bugatti Veyron replika nincs 10
Fotó megosztása:

Ennél szánalmasabb Bugatti Veyron replika nincs 11

Igazán látványos lett az átalakulás, de nem feltétlenül a pozitív irányba indultak el vele. Ormótlan karosszériaelemek csak távolról emlékeztetnek a z inspirációt adó Veyronra, mintha az egészen halvány emlékezetből alkották volna. Igazán szörnyű látvány, amitől a tulajdonos is szabadulni szeretne már 6000 angol fontért, tehát több mint 2 millió forintért. Nem mernénk rá nagy tételben fogadni, hogy gazdára talál ilyen összegért ez a torzó.