Elektromos golfkocsi a Ladától, avagy a tökéletes megoldás a hőség ellen 1

A VAz-1801 egy igazi minimalista konstrukció volt az oroszoktól. Célja már ránézésre látszik, nagyszabású rendezvények, nagy területű létesítmények számára tervezett elektromos gép, ami csendesen, és károsanyagtól mentesen szállítja az embereket pár kilométeres távon. Fő célként az 1980-as Moszkvai Olimpián akarták bevetni, azonban erre nem került sor.

Végsebessége 40 km/óra (egyes források 90 km/órát írnak), hatótávja pedig egész használható 140 kilométer, köszönhetően alacsony 380 kilogrammos tömegének. El tudnánk képzelni, ahogy Balatonfüreden lecsorgunk vele a vízhez.

Elektromos golfkocsi a Ladától, avagy a tökéletes megoldás a hőség ellen 2 Elektromos golfkocsi a Ladától, avagy a tökéletes megoldás a hőség ellen 3 Elektromos golfkocsi a Ladától, avagy a tökéletes megoldás a hőség ellen 4 Elektromos golfkocsi a Ladától, avagy a tökéletes megoldás a hőség ellen 5 Elektromos golfkocsi a Ladától, avagy a tökéletes megoldás a hőség ellen 6 Elektromos golfkocsi a Ladától, avagy a tökéletes megoldás a hőség ellen 7