A gázra lépett, a dolgok viszont nem úgy sültek el, ahogy tervezte. A Quattro, főleg egy autópályára szánt A8-asban, már csak ilyen. A nehéz orr és az első kerékre érkező nagy mennyiségű nyomaték miatt az alulkormányzottság jelentkezik előbb, ez pedig meglepő lehet, ha nem készül rá az ember, és a placc is kevés. Pont így történt az alábbi videón, mire átlendült a gép, és farolni kezdett volna, már ott volt egy fránya fal, aminek sikerült nekicsattanni.

Sokan már ekkor feladták volna, de hősünk önbizalmát nem csorbította pár apró karcolás, nyomta tovább, süket csengetés üzemmódban, az Audi pedig nyeletlen baltaként sodródott, újra akadálynak ütközve.

Bár meg kell jegyezni, hogy mind a videót készítő, mind a volán mögött ülő végig olyan laza nyugalommal vette tudomásul az eseményeket, mintha csak a törés lett volna a cél.

Egy Facebook-olvasónknak köszönhetően hosszabb verzióval is tudunk szolgálni, némi traktorharccal indult a buli, és állítólag az alkohol is motiváló faktorként hatott az Audit kínzókra.