A leginkább belterekre specializálódott Vilner előszeretettel vesz elő olyan típusokat, melyeknek népszerűsége az árának csökkenésével egyre növekszik. Számos közel 20 éves autót tettek már kicsit egyedibbé belül, most az első generációs Audi TT-n volt a sor. Az 1998-ban bemutatkozó ingolstadti sportkocsi gömbölyded formái még ma is megállják a helyüket, az utastérben viszont egyértelműen tetten érhető az idők múlása.

Ennek nyomán a külsővel épp csak annyit foglalkoztak a Vilnernél, hogy sejthető legyen, itt történt valami. Kicsike lökhárító toldatot, méhsejt mintás hűtőrácsot és LED-es nappali menetfényt kapott az első kerekeit hajtó 1,8-as turbómotorral szerelt kék Audi TT. Motorjához nem nyúltak, így maradt 180 lóerős teljesítményű, nyomatékból pedig 235 nm áll rendelkezésre továbbra is.

A lényeg továbbra is a beltér, melyet nyeregbarna bőrrel borítottak és a külsővel harmonizáló kék árnyalatot is belecsempészték a varrásokkal és az ülésen lévő alcantara betétekkel. Még a fejtámlákat megvezető műanyag karikát is alcantarával borították, hogy kellően részletes legyen az átalakítás. Kérdés, hogy ki hajlandó kifizetni az autó használtpiaci árának egy jelentősebb hányadát pluszban egy ilyen frissítésért.

Ha unod a régi TT-d, akkor itt a megoldás! 1
Ha unod a régi TT-d, akkor itt a megoldás! 2

Ha unod a régi TT-d, akkor itt a megoldás!

Ha unod a régi TT-d, akkor itt a megoldás! 10
Ha unod a régi TT-d, akkor itt a megoldás! 11
Ha unod a régi TT-d, akkor itt a megoldás! 12
Ha unod a régi TT-d, akkor itt a megoldás! 13
Ha unod a régi TT-d, akkor itt a megoldás! 14
Ha unod a régi TT-d, akkor itt a megoldás! 15
Ha unod a régi TT-d, akkor itt a megoldás! 16
Fotó megosztása: