“Gépészmérnöki egyetemet végeztem Szlovákiában, mégpedig belsőégésű motorok szakterületen, szóval elég közel állok az autózás témájához. Jelenleg Pozsonyban dolgozom egy repülőket gyártó cégnél, de a szívem mindig is az autókhoz húzott.

Most próbálkozok egy itteni grafikussal fejleszteni rajztudásom, és okosan kihasználni a tehetségem. Egy cégnek, ami Škoda autókat forgalmaz, most tervezek egy koncepciót, amit Az új Škoda Kodiaq alapjaira épül. Bízom benne, hogy tetszeni fog nekik….” – írta nekünk Marian.

Mi pedig csak annyit üzennénk neki, hogy ha az a Kodiaq-koncepció is annyira patent lesz, mint az alább látható klasszikus Škoda, akkor nincs mitől tartania.

Olyan Škodát rajzolt ez a szlovák srác, hogy elcseppent a nyálunk 1

Megnéznéd teljes méretben? Kattints rá!

“Nagyon szeretem a Forma-1-et és MotoGp-t, mindig megnézem és rengeteget olvasok a témában. Legnagyobb vágyam/álmom, hogy bekerüljek én is ebbe a világba. Először gokart szinten, aztán bízom benne minél nagyobb kategóriába. Szeretem a sebességet, van egy Nissan 350Z-m és egy Suzuki SV 650-es motorom.”

Olyan Škodát rajzolt ez a szlovák srác, hogy elcseppent a nyálunk 2

Olyan Škodát rajzolt ez a szlovák srác, hogy elcseppent a nyálunk 3Olyan Škodát rajzolt ez a szlovák srác, hogy elcseppent a nyálunk 4Olyan Škodát rajzolt ez a szlovák srác, hogy elcseppent a nyálunk 5