A gyors autók sorsa, hogy előbb-utóbb összetörik őket. Ebben az esetben inkább előbb, sőt sokkal előbb következett be a dolog, mint ahogy arra bárki számított volna.

A friss, makulátlan vörös színben pompázó Subaru Impreza WRX STi tulajdonosa épp csak be akarta törni a japán sportgépet, zúzni egyet az erdőben az újdonsült vassal, de betörés helyett “megtörés” lett a történet vége.

A baleset történetét, és megbánó, belátó sorait egy Subaru-fórumon osztotta meg, nyilvános videóval, és nem gondolta, hogy világhír lesz belőle az interneten. Nos, itt követte el a másik hibát, mert hiába tette priváttá a baleset belső kamerás felvételét, az már akkor a legtöbb autós oldalon ott virított, elrettentő példaként.

Ha pedig megnézzük, akkor érthető, hogy miért nevezték a legtöbb helyen idiótának emberünket. Nem gyorsan, hanem piszok gyorsan ment, záróvonalon előzött, beláthatatlan kanyarban csúszott át a másik sávba, majd végül tankönyvbe illő módon, orral esett árokba a váratlanul szűkülő kanyarban.

Becsületére legyen mondva, megvárta a rendőröket, felvállalta a hibát, és szerencsére senkiben sem tett kárt. Így talán ezentúl versenypályákon éli ki sebességvágyát.