A Halálos iramban-sorozat F. Gary Gary rendezésében, Vin Diesel, Jason Statham és Dwayne Johnson főszereplésével forgatott új filmjét második hete játsszák Észak-Amerikában. A hétvégén 38,7 millió dolláros (11,3 milliárd forintos) bevételével ismét az akciófilm került a kasszasikerlista élére. A Universal produkciójára vasárnapig Amerikában és Kanadában 163 millió dollárért (47,5 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők, világszerte pedig 904,8 millió dollárnál (264 milliárd forintnál) tart a bevétel.

Az amerikai toplista második helyén a Bébi úr áll hétvégi 12,8 millió dolláros (3,7 milliárd forintos) jegyeladással, az animációt A szépség és a szörnyeteg című Disney-film követi 10 milliós (2,9 milliárd forintos) jegybevétellel.

A Born in China (Született Kínában) című, állatokról szóló dokumentumfilm a negyedik lett a listán 5,1 millió dollárral (1,49 milliárd forinttal), ötödikként pedig a parádés szereposztással – Morgan Freeman, Michael Caine, Christopher Lloyd közreműködésével készült – Vén rókák című vígjáték zárkózott fel 5 milliós (1,45 milliárd forintos) bevétellel.