Nóra ellenállhatatlan Volkswagen Passat kombit dobott fel a Facebookra, az internet népe pedig imádja az ilyen leplezetlenül őszinte hirdetéseket.

“Eladó egy őszinte Volkswagen Passat kombi 1.9 TDI. (1995) Van baja, de ennyi pénzért ez van. Megnéztem az összes hasonló korút a használtautón, azokban mind 220 ezer van, hát nemtom, az enyémben legalább 450, gondolom ez azért lehet, mert elég szarul vezetek, és keveset használtam rükvercben…. Jut eszembe rükverc…hát a váltó eléggé odavan, bár tavaly lett cserélve, de csak eggyel kevésbé szarra, mint az előző volt. Működik, ötödikbe is be lehet tenni néha…. Amúgy kb. minden ki lett benne cserélve, elvisz innen oda 6 literből, motor indul, megy is nagyjából, de egy olajforgalmazóval azért lassan haverkodjál össze.

Extrák: 5 nyitható ajtó, tekerhető ablak. Fix tetőablak. (Fixen bukón) Pioneer cédés rádió. Két állású ventillátor (1. semmi 2. maximumon) Zsír új wunderbaum, durva tavasz illattal.
Ha kutyaszőr allergiád van, most hagyd abba az olvasást, mielőtt tüneteid lesznek. Ki lett takarítva, így nagyjából már csak egy pulóvernyi kutyaszőr lehet benne kb, egyenletesen eloszlatva a csomagtartótól a tetőkárpiton át a motorig. Az utóbbi két évben erősen kutyás autó volt… hát jóvan, mások ilyen korú Passatokkal sittet, meg tüzifát hordanak, nekem ez akadt be.

Nagy előnye, hogy van rajta vizsga jövő júniusig, meg egy másfél éves akksi, meg 4 jó téli gumi…mondjuk április elején ez utóbbi lehet hogy mégsem akkora előny, de mindegy már. A szélvédő repedt picit.

Az ára 250.000 Ft, alkuképes, de a telefonban százezrezők kíméljenek, mert nő létemre ne kelljen anyáznom már…. Jah, női sofőr… hát én is meg lettem vezetve, hogy a 10 centi az 30, ezért nagyjából minden elem hibás itt ott, a díszléc esetleges, amit nem én horpasztottam be, az teljesen magától rozsdás.”

17880405_1843039539054965_1843619316481453926_o

Az eredetit itt találod: