A Liberty Walk csapata nem szívbajos, nincs olyan autó, amihez ne mernének hozzányúlni és a saját stílusukra szabni az egészet a legnagyszerűbb japán pályagépek alapján. Számtalan autó után egy McLaren 650S-re esett a választás, ami távolról sem hétköznapi tuning alap. A tulajdonosok döntő többsége megelégszik azzal a mértékű egyediséggel, amit a McLaren gyár kínál. Rendelnek egy különlegesebb színt, esetleg ezzel megegyező cérnát a beltérbe és készen is van.

Ebben az esetben viszont jóval tovább mentek, olyannyira hogy még Genfbe is ezt a sárga McLarent állították ki, mint referencia. A recept végtelenül egyszerű, mégis rendkívül hatásos. Kell hozzá egy autó, amire aztán a karosszéria vonalaira illeszkedő sárvédő szélesítéseket szegecselnek, hogy mindenképp látványos és retrós hangulata legyen. Néhány apró spoilerrel és egy ordas nagy hátsó szárnnyal egészítik ki az összképet, amiből nem hiányozhat a dögös felni és a porig ültetés sem. Némi matricázással az eredmény mindenképp hatásos lesz.

Ennél menőbb McLarent nem látsz ma! 1
Ennél menőbb McLarent nem látsz ma! 2

Ennél menőbb McLarent nem látsz ma!

Ennél menőbb McLarent nem látsz ma!

Ennél menőbb McLarent nem látsz ma! 12
Ennél menőbb McLarent nem látsz ma! 13
Ennél menőbb McLarent nem látsz ma! 14
Ennél menőbb McLarent nem látsz ma! 15
Ennél menőbb McLarent nem látsz ma! 16
Ennél menőbb McLarent nem látsz ma! 17
Ennél menőbb McLarent nem látsz ma! 18
Ennél menőbb McLarent nem látsz ma! 19
Ennél menőbb McLarent nem látsz ma! 20
Fotó megosztása:

A McLaren 650S aligha szorul beavatkozásra, ha a hajtásláncot nézzük, hiszen 3,8 literes biturbó V8-as motorja 650 lóerős teljesítményt és 680 Nm csúcsnyomatékot szabadít a hátsó kerekekre. Ezzel pedig 3 másodperc alatt ugrik az 1,4 tonnás sportkocsi álló helyzetből 100 km/órás sebességre és további 5,4 másodpercet kell várni a 200-as osztásig. A végsebessége 333 km/óra.

liberty-walk-mclaren-650s (9)