A Liberty Walk csapata nem szívbajos, nincs olyan autó, amihez ne mernének hozzányúlni és a saját stílusukra szabni az egészet a legnagyszerűbb japán pályagépek alapján. Számtalan autó után egy McLaren 650S-re esett a választás, ami távolról sem hétköznapi tuning alap. A tulajdonosok döntő többsége megelégszik azzal a mértékű egyediséggel, amit a McLaren gyár kínál. Rendelnek egy különlegesebb színt, esetleg ezzel megegyező cérnát a beltérbe és készen is van.

Ebben az esetben viszont jóval tovább mentek, olyannyira hogy még Genfbe is ezt a sárga McLarent állították ki, mint referencia. A recept végtelenül egyszerű, mégis rendkívül hatásos. Kell hozzá egy autó, amire aztán a karosszéria vonalaira illeszkedő sárvédő szélesítéseket szegecselnek, hogy mindenképp látványos és retrós hangulata legyen. Néhány apró spoilerrel és egy ordas nagy hátsó szárnnyal egészítik ki az összképet, amiből nem hiányozhat a dögös felni és a porig ültetés sem. Némi matricázással az eredmény mindenképp hatásos lesz.

A McLaren 650S aligha szorul beavatkozásra, ha a hajtásláncot nézzük, hiszen 3,8 literes biturbó V8-as motorja 650 lóerős teljesítményt és 680 Nm csúcsnyomatékot szabadít a hátsó kerekekre. Ezzel pedig 3 másodperc alatt ugrik az 1,4 tonnás sportkocsi álló helyzetből 100 km/órás sebességre és további 5,4 másodpercet kell várni a 200-as osztásig. A végsebessége 333 km/óra.

liberty-walk-mclaren-650s (9)