Furcsa helyzeteket hozhat, ha valaki taxisként járja a főváros útjait. Ezen az első felvételen a fuvarjog kérdésköre merül fel, úgy tűnik, még utasként is tudni kellene, hogy melyik társaságot illik keresni.

“A Gozsdu udvarhoz vittem utasokat. Miután kiszálltak egy fiatal ember odalépett hozzám, hogy szabad vagyok-e? Eközben kopogott valaki az ablakomon, hogy ne vigyek el innen utast”

“Utasért mentem a repülőtérre, ahol szerettem volna leparkolni, de okoska az ÚT KÖZEPÉN tolatott hátra, így nem tudtam miként szeretne logisztikázni? Értelemszerűen, ha balra, vagy jobbra húzódik, akkor adott, hogy melyik irányból kerüljem ki, de nem. Ő kiszállt – mintha ez lenne a normális – és elkezdte lebábozni, hogy őt ki kell kerülni.”

Végül az utolsó még UBER sofőrként. Ezen látszik, hogy egyes taxisok milyen ellenségesen viszonyultak a hirtelen felbukkanó konkurenciával szemben. “Próbált elém vágni, leszorítani, aminek értelmét nem láttam, nem értettem, hogy mire megy ki a “játék”? (A dudára dudaszó volt a válasz, ami – gondolom – még jobban felhergelte)”