Már több mint hatezer megosztásnál jár annak a jótevőnek a levele, aki 10 000 forintot hagyott hátra, mert szerinte nekikoccant egy parkoló autónak. Ilyen még létezik manapság? Reméljük, nem kamu, és hihetünk a “csodákban”.

Gabriella aki az esetet posztolta Facebookon hajtóvadászatot indított a pénzt hátrahagyó hölgy után, hogy visszajuttassa neki az összeget. Hogy miért? Olvasd el a bejegyzést és kiderül.

Le a kalappal mindkettőjük előtt. A posztot nemrég frissítették, amiből kiderül, hogy a pénz visszatalált gazdájához.

“Keresem Zsófit vagy Juditot??!!

Sziasztok! Kérlek segítsetek.
Keresem azt a hölgyet, aki valószínűleg ma délelőtt (2017.02.05.) nekikoccant az autónknak a Szász Károly utcában, és volt olyan jó fej, hogy vállalta amit szerinte tett -szinte hihetetlen ez a mai világban-és az alábbi levelet hagyta a szélvédőn egy 10.000- es kíséretében becsomagolva:

Szeretném visszaadni a pénzt, ugyanis semmilyen kár nem keletkezett az autón, legalábbis olyan nem, amit egyedül Ő okozhatott volna. Ez egy rövid utca, sok az autó, kevés a hely. Ha mindenki adna csak egy 100-ast is, aki néha nekimegy a rendszámtáblámnak, akkor simán Thaiföldön töltenénk a telet a gyerekekkel :) Szóval segítsetek, hogy megtaláljuk egymást!

Köszipuszi”