Voltatok már szemtanúi malacperzselőként lángoló autó- vagy motorkipufogónak? Ha még nem, akkor íme egy remek példa, tuningolt BMW-vel a főszerepben.
Ezzel az égvilágon semmi gond nincs, szép a hangja, a látvány egyenesen pazar, talán az optika egy picit sok, mézesmázos, de ha jól veszem észre, teljesen beleillik a közegbe.
Azonban, ha mindezt két, legalább 300 milliméter átmérőjű cső produkálja egy pályaudvaron, abban azért van valami félelmetes. Főleg azért, mert senki nem rohan fejvesztve a masinisztához, hogy állítsa le a motort, mert mindjárt felszáll a szerelvény, hanem úgy tűnik, ez a világ legtermészetesebb dolga.
Végül is, ha jobban belegondolok, abban az országban, ahol motorcsónakok hullanak az égből, és lovak közlekednek a belvárosban, annyira nem is meglepő.
Viszont az sem kizárt, hogy a sugárhajtóműveket megszégyenítő módon lángot vető mozdony egyenesen a pokolba szállítja a vodka áldozatául esett embereket. Komolyra fordítva a dolgot, egészen biztosan valami motormeghibásodásról lehet szó (esetleg túl dús az üzemanyag?), mert nem hiszem, hogy így kellene működnie ennek a mozdonynak.
Nektek mi a tippetek, mi lehet a gond?