Már a csábító banner is csodálatos, a szöveg a jó öreg férfierőt biztosító, péniszt növelő, tokazsírt csökkentő hirdetések színvonalát hozza.

pro

“A motor erejét 180%-kal növeli meg, akár 73 lóerővel.” Ezek szerint minden motor erejének 180%-a 73 lóerő? Sebaj, kicsire nem adunk, ez még messze van a káosz kiteljesedésétől, mert az maga a fotó. Egy szerelő a légszűrőházat csurig ellepő magok felett “vigyorog”. A kép valahonnan a netről halászott darab, vélhetően egy szorgalmas mókus munkáját fedezték fel és fotózták le. Sőt, egy kis Google-képkeresés után meg is van a konkrét bulvárhír, 2011-ben állítólag 6 kilónyi téli tartalék magot találtak egy autó motorterében.

De az is lehet, hogy a kecskeméti szerelő vitatott módszeréhez kell pár zacskó mogyoró, makk és dió.

Ha bátrak vagyunk, és rákattintunk Mogyorós Mártonra, akkor egy sablon Gépkocsi – tények oldalra jutunk, ahol minden menüpont ugyanoda vezet. A szintén netről halászott fotókkal illusztrált kamutörténetek gyűjtőhelyére. Szórakoztató anyag, megtudhatjuk, hogy a csodaszer használatával Adrián nagy ívben kerüli a műhelyeket, de azért Döbrögi Mihály, akinek műhelye van, szintén él-hal ezért a csak ma, csak akciósan kínált adalékért.

pro02