Az egész azzal kezdődött, hogy a portugál sztár megosztott egy fotót az Instagramján. Nincs ebben semmi különös, megmutatta az autóját, a Lamborghini Aventador szinte kötelező kellék minden tonnányi pénzt hazatalicskázó focista garázsában.

A magas labdát Ronaldo testtartása adta, ami annyira természetellenes, mintha egy furcsa másolat, viaszbábú feszítene az olasz sportgép előtt.

Ezt a gondolatot ragadták meg, fejlesztették tovább a netes képekkel szórakozó tömegek, a jelenség pedig futótűzszerűen kezdett terjedni, egyre több Lambóval, vagy anélkül feszítő Ronaldo került fel a netre.

cristiano-ronaldo-post-picture-of-him-and-a-lambo-gets-the-internet-treatment_11cristiano-ronaldo-post-picture-of-him-and-a-lambo-gets-the-internet-treatment_10cristiano-ronaldo-post-picture-of-him-and-a-lambo-gets-the-internet-treatment_8cristiano-ronaldo-post-picture-of-him-and-a-lambo-gets-the-internet-treatment_6cristiano-ronaldo-post-picture-of-him-and-a-lambo-gets-the-internet-treatment_5cristiano-ronaldo-post-picture-of-him-and-a-lambo-gets-the-internet-treatment_4cristiano-ronaldo-post-picture-of-him-and-a-lambo-gets-the-internet-treatment_3cristiano-ronaldo-post-picture-of-him-and-a-lambo-gets-the-internet-treatment_1