Mindig azon gondolkozok, mikor ilyen hirdetésekbe belebotlok, hogy vajon ez a duma segít eladni az autót?

Eladó szeretett kis Puzsér 206-om! Igen, pont annyira fürdős ku*va. Extrák nincsenek benne, mert minek? Ne kényelmesedj el Aranyapám! (Bár én már az első elektromos ablakoktól agyérgörcsöt kaptam izgalmamban a megvételnél.)Erős motor, ja nem, emelkedőn az albán kecskepásztorok lehagynak cigánykerekezve. Az autó hazai nagykövete a Don’t drink and drive mozgalomnak. Ebbe aztán nem ülsz bele ittasan, mert erősen szocialista jellem a Drága. Magyarul balra húz, és ha a Nagykörúton nem figyelnél oda egy pillanatra, máris vettél magadnak egy cípőszhagyma mehet mindent a törököknél.

10620659_1

Bár ez a probléma attól is lehet, hogy az előző tulaj a kereskedő szerint a Shrek-család volt. De ez ne izgasson, Peugeot-hiba. Ettől függetlenül még sohasem hagyott cserben, mindenhova elvitt, kivéve mikor elfelejtettem megtankolni. Harmatos hajnalokon szereti a természet hangjait utánozni, értsük ez alatt a géptető alól kiszűrődő tücsökciripelést. Amúgy idén ki lett cserélve az összes szűrő, olajcsere pipa, új gyertyák, ablaktörlők (Bosch, bár Tecsoban veszel ötszázé), igazán menő szintén Bosch aksi (csoda, hogy hidegindításnál nem robbanok fel a teljesítménytől), lengőkar csere (szintén az ogre család miatt), és fagyálló csere, mert már nem volt színe a lötyinek a tartályban, meg mert winter is coming, és Eger felé a nyári melegben az autópályán nem bírtuk eldönteni egymás közt, hogy ő leheli ki a lelkét a lassan 100 fokos víz miatt, vagy én a bor hiánytól.

10620659_2

Őszinte ember vagyok, ezért vagyok csóró, meg majd halok korán, így elmondanám, hogy egy küszöb csere ráfér mindkét oldalon, mert ezen alkatrészek olyan állapotban vannak, mint a Walking deadben a zombik. Az ajtók hihetetlenül szépen komponálnak egy drámai zenei műben, bár lehet mindjárt kimegyek és befújom egy kis WD-40-nel, amit szintén adok ajándékba az autóhoz igény szerint. Lehet, még az orrot is tisztíccsa! Összefoglalva én szeretem ezt az autót, bár már soron kívül adják a gyógyszertárban a valeriana relaxot. Bő másfél év alatt 10000 Km-t tettem bele, így én se laktam le, bár én 100 Kg alatti vagyok mellesleg.

10620659_4

Kérlek vedd meg, mert amúgy iszonyat keveset zabál, már-már anorexiás hajlamai vannak, és mert Apám azt mondta, hogy rábaszok, ha egy éven belül nem adom el! Köszönöm a figyelmet!