Megrázó eset történt nemrég Kína déli részén, Fosan városában, amikor egy robogós nőt maga alá gyűrt egy teherautó, és miután feltehetően kilyukadt a motor üzemanyagtartálya, szinte azonnal lángra lobbant a kétkerekű és vezetője is. A teherautó vezetője vélhetően nem látta az előtte haladó kétkerekűt, amikor a kanyarban utolérte.
Az esetet térfigyelő kamera rögzítette, a felvételen láthatjuk, hogy nagy szerencséje volt a hölgynek, mivel az út mentén zöld sövény futott végig, így a lombok közé ugró motoros még azelőtt tudta csitítani a lángokat, mielőtt a segítségére rohantak a járókelők. Életveszélyes sérüléseket nem szenvedett, de számos helyen csúnyán megégett, így kórházi ellátásban részesült. Órási mázlija volt, hiszen még bukósisak sem volt rajta és a teherautó is okozhatott volna halálos sérülést, ha maga alá gyűri.
Nem csak erre a hölgyre vigyáztak az őrangyalok, hiszen alig néhány napja számoltunk be arról a motorosról, aki elhajolt a szembejövő sávból átrepülő kisbusz elől. Mondanunk sem kell, az a találkozó is végzetes lehetett volna. Az arról készült videót itt lehet megnézni.
Motorozás egyenlő egy halálos ítélettel?
Nem, ésszel közlekedve kicsi a kockázat
35% (6)
Igen, ha versenypályának nézi a közutat a motoros
47% (8)
Igen, mert a normális motorost is elütik
18% (3)