Már csak két hét és itt a rémségek éjszakája – a halloween -, és ezt évről-évre egyre nagyobb felhajtás övezi. De nem csak az emberek bújnak sokkal realisztikusabb, ijesztő jelmezekbe, hanem a céges megbeszélések alkalmával is előkerül a téma, hogy idén mit húzzanak elő a rettegés kalapjából.
A Ford fogott 30 mit sem sejtő ügyfelet, és tesztvezetésre invitálta őket, aminek a vége a pokol autómosójában ért véget.
Ugyan nem autós témájú, de látnotok kell minden idők leggyilkosabb átverését. Ez nem hatásvadászat, tényleg büntet! Közel 20 millió alkalommal nézték már meg, ennyi ember nem tévedhet.
Sokan nem tudják, de a halloween ősi kelta hagyományokból kialakult ünnep, amit elsősorban az angolszász országokban tartanak meg október 31-én, bár mára az egész világon elterjedt.
A belülről világító töklámpás lett az idők folyamán az ünnep legfontosabb kelléke, illetve tradicionális szimbóluma. A faragott sütőtök először az aratási idényhez kapcsolódott jóval azelőtt, hogy a halloween jelképévé vált volna az Egyesült Államokban.