A Pennsylvania állambeli Hanover (nem azonos a németországi nagyvárossal) rendőrségére lakossági bejelentés érkezett: látták, amint nő beterel két gyermeket autója csomagtartójába, majd elhajt.

A járőrök hamarosan ráakadtak a sportkocsira, amely fel-alá furikázott a belvárosban. Megállították az autót, és kiszabadították a gyerekeket. 29 éves anyjuk utas volt a kocsiban, így a 28 éves sofőrt, az anyuka barátnőjét is letartóztatták gyermek veszélyeztetése miatt.

Jessica Jeger, az anyuka. Nem tudjuk, minek örült ennyire a rabosításkor.

Jessica Jeger, az anyuka. Nem tudjuk, minek örült ennyire a rabosításkor.

A hölgyek mentségére legyen mondva, hogy a Chevrolet Corvette, amellyel a gyerekeket szállították, talán a legtágasabb csomagtartóval rendelkezik a kétüléses sportautók körében: a 425 literes üreg egy alsó-középkategóriás modellnek is becsületére válna. Más a helyzet, ha kabrióban utaztak: annak csupán 283 literes a raktere, ami nagyjából egy városi kisautó poggyászszállító kapacitása.

Az előző generációs (C6) Corvette Cabriolet csomagtere nem igazán alkalmas ember szállítására (forrás: /thriftyninja.net)

Az előző generációs (C6) Corvette Cabriolet csomagtere nem igazán alkalmas ember szállítására. (forrás: thriftyninja.net)

Az aktuális (C7) Corvette Coupé raktere hatalmas, bár meglehetősen szabálytalan alakú.

Az aktuális (C7) Corvette Coupé raktere hatalmas, bár meglehetősen szabálytalan alakú. (forrás: complex.com)