Több száz kutya pusztul el évente, mert gazdáik felelőtlenül az autóban hagyják, míg „elszaladnak” elintézni valamit. Ez a kis fehér jószág nem gyarapítja ezt a számot, köszönhetően Will Costának.

A férfi a kanadai Grand Bend-ben egy fesztiválon volt, amikor meghallotta, hogy valaki egy autóban hagyott kutyáról beszél. Mint később elmesélte teljesen meglepődött, hogy ez megtörténhet, hiszen 30 fok körüli hőmérséklet volt. A helyszínre ment ahol kiderült, hogy a kocsi tulajdonosai már 50 perce elmentek. Látva a kutya szenvedését akcióba lépett.

Egy közeli kertből szerzett egy méretes követ / kisebb sziklát és nekiesett a BMW egyik oldalsó ablakának. Elsőre nem jött össze a dolog, de másodikra már a hátsó ülésen landolt a kő és ki tudták nyitni a kocsiajtót.

Hamarosan a rendőrség is megérkezett, akik egy 20-as éveiben járó párt – állítólag a kutya gazdái – megkértek, hogy menjenek velük a rendőrség épületébe. Egyelőre nem tisztázott, hogy indul-e ellenük eljárás.

Tavaly a Vezess újságíró úgy döntöttek megmutatják, mennyire kegyetlen, veszélyes és felelőtlen dolog “de csak pár percre” is egyedül hagyni bárkit egy ilyen apró, zárt térben, egy kerekes üvegházban. Nézze meg videónkat, mi történik az emberrel egy felforrósodott autóban!