Ma már nem számít nagy újdonságnak, hogy egy autó beparkol magától a párhuzamos helyekre, megkönnyítve ezzel a nem túl magabiztos vezetők dolgát, és persze jól feltartva a forgalmat. Ugyanis szépen le kell lassítanunk, hogy a számítógép felmérje a helyeket és bizony mire talál egy megfelelőt, például egy forgalmas út szélén a belvárosban, addigra szép hosszú kocsisort felhalmozhatunk magunk mögött.
Erre a helyzetre – és persze arra is, hogy valaki retteg a párhuzamos parkolástól, mert egyszerűen képtelen rá – próbál megoldást keresni a tanulókból álló mérnökcsoport, és megalkották a tökéletes helykihasználású, egyszerű és gyors párhuzamos parkolási módszert.
 
Az autónak ugyan még nevet nem adtak, de azt jól látni, hogy a prototípus egy Daewoo Matiz alapjain nyugszik. A jármű kerekeit négy különálló elektromos motor hajtja, amik egymástól függetlenül mozognak, így ezekkel gyerekjáték a parkolás, és egy gombnyomásra meg tud fordulni szinte helyben.
Remek kis városi szaladgálós autó válhat a világoskék kicsikéből, hiszen ilyen adottságokkal biztos, hogy nagyon kívánatos lesz a hölgyek körében. Két év múlva tervezik piacra dobni a 100 km/órára képes autót, 1,7 millió forint körüli áron.