Piszkosul pöröghet az aloebiznisz, ha a magyar gyémántmenedzsereknek Lamborghini, Rolls-Royce, Porsche, Bentley és ki tudja, még mi parkol a garázsában. A sárga Aventador után most itt a hófehér Rolls-Royce Phantom, amelyet tulajdonosa mindössze két-három alkalommal használt, egyébként csak a garázsban áll, töltődik az akkumulátor, hogy ne romoljon el…
De van még Gidófalvi úr gyűjteményében vagy három Bentley, három Porsche, egy 1970-es Mercedes C250 Coupé, na meg a Phantom. Legalábbis ezt mondja, de a Panamera például egy kereskedésben áll, nem volt kedve elhozni a forgatásra.

Egyetlen dolog van, amivel szeretnénk kiegészíteni a bemutatót: a “Fantom” 6,75 literes, V12-es motorja egészen pontosan 338 kilowatt teljesítményű, azaz 460 lóerő. Őszintén bevallom, nem vágtam fejből ezt az adatot, de durván 17 másodperc is volt talán, amíg megtaláltam, szóval annyira mégsem titkolja a Rolls ezt a dolgot. Pláne, hogy a hivatalos oldalukon is letölthető az autó specifikációja.
Így vesz Rolls-Royce-t az aloe vera bizniszből a magyar 1
Ja igen, a brit gyártó által megadott átlagos fogyasztás 14,8 liter száz kilométeren, ezt sem árt tisztába tenni. Ami pedig való igaz, és a videóban is elhangzott, tényleg nagyon jól megy: nulláról száz km/órára 5,7 másodperc alatt gyorsul fel a bő 2,6 tonnás fenevad.
Még valami, így a végére: ha ebben szeretnél megöregedni, akkor ne mondd egy percre rá, hogy eladod és veszel másikat. Legyél az a magyar, akinek két Rolls is áll a garázsában (persze csak, ha azóta sikerült megvenni a Wraith-et, és gyémánt-zafír-smaragd menedzser lettél). Hidd el, baromi jó érzés, nem a levegőbe beszélek. Egy Rolls-Royce-nál már csak kettő jobb.
Így vesz Rolls-Royce-t az aloe vera bizniszből a magyar 2
/píísz/