Sajnos lassan 26 éve nem mertek ilyen merész lapot húzni az Opelnél, hiszen a Calibra anno minden szempontból formabontó volt, gondoljunk csak bele: a német gyártó megalkotta az akkori világ  legáramvonalasabb autóját – 0,26-os légellenállási tényezővel, a BMW i8-nak is ennyi! -, ami a végletekig átgondolt, hosszú hónapokig szélcsatornában tesztelt és cseppet sem hivalkodó formatervezésnek köszönhető.
Manapság nagyon ritkán látni gyári állapotban tündöklő Calbirát az utakon, a tuningőrültek egyik közkedvelt alapanyaga lett. Remek példa erre a képeken látható eladó példány is, amire vaskos első és hátsó lökhárítók kerültek, nem meg LSD-ajtók (Lambo Style Doors).
Predatorrá tuningolt Calibra eladó, Lambó-ajtókkal 3
A hirdetés szövegébe többször beletört a szemünk, de biztos csak azért van, mert sietett a feltöltő és mobilról adta fel azt. Legalábbis ebben reménykedünk…
“Eladó Opel Calibra 91nagyon jo álapotba megkimlt sportos, csaj mágmes 2000i Bezin, 150Le, sport futómü motor, 16szellep, 5sebesg manuális, öszkerk meghajtás, rozsda mentes, heti háromszo karbantartás, nagyon jo auto gyors, alufelnik 16 colos, sport kipufogo, 4×4, abs, riaszto, köszponti zár, felfele nyilok az ajtok, szezoros lápák, ködlápa, fedlzeti kopjuter, elkrmos tetö ablak, elekromos tükör, elekrtrom ablakok, füthetö szlvdö, 8dr hagszoro, rádios hifi usbs, Sajnálom nem szivesen válok meg töle! de múszáj! megbiszhato! Kdse van hivjan bátran és csere is érdekel.”

Predatorrá tuningolt Calibra eladó, Lambó-ajtókkal 4