Néhány héttel ezelőtt emésztették el a lángok napjaink legsikeresebb sportolójának néhány autóját az arizonai sivatagban, mikor Las Vegasból Miamiba szállították őket.
Floyd Mayweather megszállottan gyűjti a luxusautókat, szóval biztosan szíven ütötte, hogy odalett négy kedvence, de biztos vagyok benne, hogy hamar pótolni fogja őket, hiszen csak a Manny Pacquiao elleni győztes mérkőzésért 50 milliárd forintnak megfelelő dollárt zsebelt be.
Felgyújtották Mayweather luxusautóit – 630 millió forintos kár 3
Felgyújtották Mayweather luxusautóit – 630 millió forintos kár 4
A tréleren volt egy hófehér Bentley, két szintén fehér Rolls-Royce, és egy egyedi, a bokszoló ízlése szerint tuningolt Jeep. Óriási szerencse, hogy a Koenigsegg CCXR Trevita, amit nemrég vásárolt durván 3 millió dollárért (823 millió forint), nem volt a kamionon. Ebből az autóból ugyanis összesen három darab készült.
A kár egyes becslések szerint eléri a 2,3 millió dollárt, ami átszámítva 631 millió forint. Rendőrségi jelentések szerint a trélert szándékosan gyújtották fel.
Felgyújtották Mayweather luxusautóit – 630 millió forintos kár 5
Felgyújtották Mayweather luxusautóit – 630 millió forintos kár 6
De nem kell aggódni, maradt még bőven autó Mayweather garázsában. Van legalább három Bugatti Veyron a tulajdonában, aztán ott a hófehér Lamborghini Aventador LP700-4, amit szabadulásának alkalmából vásárolt 2012-ben – igen, az élsportoló bizony megjárta a börtönt, mikor keze a ringen kívül járt el, és barátnője került az útjába -, Bentley Mulsanne, Ferrari 599 GTB, Mercedes Benz SLS AMG, SLR McLaren, Porsche 911 Turbo,  Ferrari 458 Italia, Ferrari Enzo, McLaren 650S és még ki tudja milyen csodák.

(Fotók: TMZ Sports)