Mindössze 7500 kilométer volt abban a Ferrari 458 Italia kupéban, amelyet vasárnap éjjel törtek össze a nagy-britanniai Lutonban. A szupersportkocsit egy esküvőre bérelték ki, de elszaladt a ló a családtagokkal, és a kocsi egy családi ház kertjében végezte, beékelődve egy Volkswagen Passat alá.

Nem tudni, ki vezette az autót, és azt sem, előtte fogyasztott-e alkoholt.

Az autóbérlő vállalkozás vezetője elmondta, hogy a 29 éves ügyfél napi 850 fontot (370 000 Ft) fizetett a bérlésért, továbbá 5000 font (2,2 millió Ft) kauciót helyezett letétbe, ez azonban legfeljebb a karcolások, apró horpadások kijavítását fedezné. Az autón vélhetően volt biztosítás, ám a brit Metro tudósításából ez nem derül ki.

Ferrarit bérelt az esküvőre, rommá törte 2 A Ferrari 458 Italia, amelynek gyártását tavaly fejezték be, Magyarországon 69 millió forinttól kapható, angliai induló ára valamivel magasabb, átszámolva mintegy 78 millió forint. Az autót 4,5 literes, V8-as szívómotor hajtja, legnagyobb teljesítménye 570 LE, álló helyzetből 3,4 mp alatt gyorsul százra, végsebessége 325 km/óra.