Kicsi a világ. Szoktuk mondani, amikor egy régi ismerőssel, elhagyott szerelemmel találkozunk, de a következő történetre is tökéletesen illik ez a közhely. 

Az angliai motoros araszolt előre a dugóban, amikor egy teherautó szó szerint a szalagkorláthoz préselte. Mikor felállt, és kérdőre vonta a sofőrt, az nagy nyugalommal igazgatta a visszapillantó tükröt, és önelégült pofával szólt vissza. Ezen a ponton nehéz megérteni, emberünk miért nem rántotta ki a kabinból és verte bucira a vigyorgó fejét, de higgadt maradt, és jól tette.
Mert később kiderült, hogy találkoztak már (ez a videó elején látszik, és itt az eredeti felvétel), és az akkor motoron közlekedő őrültünk addig üldözte a videót készítő motorost, amíg el nem kapta egy kis baráti csevejre. 
Csakhogy a net még keményebb bosszúálló pszichopata. A hatóságtól kapott 500 font bírságot, plusz az eljárás költségei, a motoros pártját fogó netezők viszont elözönlötték a cég honlapját, Facebook profilját, ahol dolgozott. A sok fenyegető komment, hekkertámadás elérte célját az erőszakos idiótát sikerült kirúgatni az állásából. 
Tanulság? Felejtsük el végre ez a gyalogos-kerékpáros-autós-motoros ellentétet. Aki egy beteg állat, annak mindegy mit hajt, ugyanolyan kretén maradt a tonnák, illetve a kerekek számától függetlenül.