Az Aston Martin az egyik legelegánsabb sportautó a világon, ez kétségtelen, és ha ezzel nem tudnak eladni sok-sok üveg  Dom Pérignont, akkor semmivel.
A világ leghíresebb pezsgőjének gyártója összefogott az brit autógyártó milánói részlegével, hogy népszerűsítse aranyáron mért italát. Speciális, kézzel készített pezsgőtartót tervezetek az Aston Martin Rapide S csomagterébe, amiben biztonságosan lehet szállítani három üveg 1998-as Dom Pérignont és a hozzájuk tartozó kiegészítőket. És itt a fő szempont a biztonságon van, hiszen ha minden idők legerősebb Aston Martin szedánja (558 LE) megindul, azért kell a megfelelő rögzítés.
Kattints a képre és nyílik a galéria
A hátul elhelyezett kiegészítőnek természetesen neve is van: Dom Pérignon Deuxieme Plénitude Special Kit. Ennyi. 
A promóciós autóval azt tervezik, hogy bejárják Olaszország leghíresebb szállodáit és éttermeit. Miután ezzel megvannak, és jó mélyen beakasztották a horgot a potenciális ügyfelek szájába, elkezdik felvenni a rendeléseket a tárolóra. Az árát még nem hozták nyilvánosságra, de ha az Aston Martin babkocsikból indulunk ki, tuti nem lesz olcsó.
Ennyire főúri még sosem volt az Aston Martin 3
De nyilván akinek mondjuk futja egy közel 560 lóerős, 620 Nm nyomatékkal bíró, V12-es Rapide S-re, annak nem lesz gond megvásárolni ezt a csecsebecsét, és villanthat a burzsuj haverok előtt.